|
| Autor | Poruka |
|---|
oranzada Urednica

Broj poruka: 3911 Datum upisa: 17.05.2011
 | Naslov: Oblak u bermudama :D Pon Avg 22, 2011 6:47 pm | |
| Svojevremeno je na radio Pingvinu krenula emisija 'Oblak u bermudama'... tamo negde pochetkom devedesetih Darko Kocjan je svojim glasom , duhovitoshcu i specifichnim sharmom emitovao etrom neverovatnu kolichinu osmeha i pozitivne energije... Bilo je tu svega, grafita, poruka, mudrolija raznih vrsta  obojeno sjajnom muzichkom pozadinom... Druzenje , zez, delovalo je da nikad nece doci kraj... Oblak se selio u skladu sa vremenskim neprilikama, sa frekvencije na frekvenciju... sredinom devedesetih je boravio na radio Indexu, kasnije na nekim manje poznatim lokacijama.... vremenom ja sam izgubila svaki trag... Duh Oblaka i dalje zivi tu negde u vazduhu , za sve one koje je makar okrznuo svojom magijom.... Poruke, grafiti i sve zanimljivosti vezane za Oblak, da se setimo nekih sjajnih vremena  _________________ 
Poslednji izmenio oranzada dana Pon Avg 22, 2011 6:48 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
oranzada Urednica

| Naslov: Re: Oblak u bermudama :D Pon Avg 22, 2011 6:48 pm | |
| _________________  |
|
 | |
oranzada Urednica

| Naslov: Re: Oblak u bermudama :D Pon Avg 22, 2011 6:58 pm | |
| Šta kaže pas kada dođe pred novogodišnju jelku? - Super! Najzad se neko setio da osvetli klonju!
Student piše roditeljima: - Već dugo mi se ne javljate. Pošaljite mi 300 Eura da znam da ste dobro!
Od tri prsta s početka devedesetih ostao je samo srednji!
Nije srpski ćutati pored toliko lepih psovki! _________________  |
|
 | |
debilko

Broj poruka: 212 Datum upisa: 28.07.2011
 | Naslov: Re: Oblak u bermudama :D Pon Avg 22, 2011 6:59 pm | |
| Auuuu,a ja nisam nikad slusao Pingvin. Nekako mi uvek B92 bio prvi i jedini.Nekad Index.Zabranjivali ga i onda sam smatrao licnom pobedom kad ga uhvatim. A dva ortaka mi radila na Pingvinu,i jedna prijateljica. |
|
 | |
oranzada Urednica

| Naslov: Re: Oblak u bermudama :D Pon Avg 22, 2011 7:04 pm | |
| Šta se desi kad popiješ vijagru i bensendin zajedno? Heft'o bi, a ne da ti se! Kakva je razlika između advokata i spermatozoida? Spermatozoid ima bar šansu 1:500 miliona da postane ćovek! Šta kaže Spajdermen kada se popne na Beograđanku? U, jebo te, gde ću sad? Zašto Tarzana vole sve životinje? Zato što ih je sisao kada je bio mali! U nekim zemljama krave daju čokoladu, a kod nas šire toleranciju! Debeo, bradat, radi jednom godišnje, nema kola… Deda Mraz mora da je Srbin! _________________  |
|
 | |
oranzada Urednica

| Naslov: Re: Oblak u bermudama :D Pon Avg 22, 2011 7:09 pm | |
| _________________  |
|
 | |
oranzada Urednica

| Naslov: Re: Oblak u bermudama :D Pon Avg 22, 2011 7:18 pm | |
| http://www.rts.rs/page/radio/sr/story/25/Beograd+202/937736/Oblak+u+bermudama.html _________________  |
|
 | |
oranzada Urednica

| Naslov: Re: Oblak u bermudama :D Sre Avg 24, 2011 12:32 pm | |
|
Šta je to apatija? Ne znam i ne zanima me! SRBIN
Svaka popušena cigareta skraćuje život za 5 minuta. Ja imam 35 godina. Da ne pušim imao bih 60! PONAVLJAČ
Kako pevaljka pljačka banku? Idemo! Ajmo svi sad ručice gore!!! ONA
Pitali kamiondžiju kolika mu je dnevna potrošnja, a on reče : 2 litra belog i 2 kila jaretine ! TOŠA, ČERUPAČ PILIĆA
Koja je razlika između telefona i političara? Telefon se lako isključi ako ste pogrešno birali! MUKAJLO
Srbija je k`o Nokia – svake godine novi model i sve manja! DŽABALEB
Imati odeljak za pušenje u restoranu je isto kao i imati odeljak za mokrenje u bazenu! FLAMBIRANI PARADAJZ
U mojega dragog, kad se spusti tama, pametnija glavica podigne se sama! PENZIONEROVA KĆI
Kako zadovoljiti ženu na 70 načina? 69 + šoping. DOBOŠAR CARICE MEGI
Kada sam bio mali dobra vila me je upitala da li u životu želim dobro pamćenje ili veliku «onu stvar». Da me ubijete ne mogu da se setim šta sam odabrao! NIKI
Kakva je razlika između popa i prosjaka? Prosjak će vas blagosloviti za mnogo manje para! SER ŽIL
Ljubav je kao kada se upiškiš – svi je vide na tebi, a samo ti osećaš toplinu! NESTLE
Ako vas žena vara, ne očajavajte! Svoju nesreću podelili ste sa drugim!
_________________  |
|
 | |
oranzada Urednica

| Naslov: Re: Oblak u bermudama :D Sre Avg 24, 2011 12:32 pm | |
| |
|
 | |
oranzada Urednica

| Naslov: Re: Oblak u bermudama :D Uto Sep 06, 2011 9:32 pm | |
| - Koliko je psihijatara potrebno da se zavrne sijalica? - Jedan ako uspe da ubedi sijalicu da ona od ranog detinjstva ima podsvesnu zelju da bude zavrnuta! FINLANDIJA On je super Srbin: brzi od razuma, jaci od taste i pametniji od plavuse! UVRNUTA TREPAVICA Zasto se u Srbiji ne odrzavaju trke “Formule 1”? - Nema 5 km zdravog asfalta u komadu! KABRIOLET TENK U javnom prevozu uvek postanem depresivan, ali me stariji putnici uvek podignu! MIODRAG STOPSIT - Koju marku sata nose penzioneri? - “Fosil”! MUKAJLO - Kako se vređaju mizantropi? - Volim te čoveče! SER M - Zasto plavusa stavlja jednu ves masinu na drugu? - Zato sto u jednoj pere gornji ves, a u drugoj donji ves! FANTOM Idu dva papira ulicom: jedan pregazi auto a drugi se pocepa od smeha! MILAN Srce treba golicati poljubcima da ne bi zaspalo!  MIMIMIMIMI Moja dijagnoza je HIK pozitivan! VISKIMEN Znojis se kad sam na tebi, uzivas kad si na meni, uzdises kad sam ti na glavi, u krevetu haos pravi. polako klizim sa tebe - TVOJE CEBE! Hitno potreban cobanin! Snimio sam plocu pa nema ko da mi cuva ovce! TALICNI _________________  |
|
 | |
oranzada Urednica

| Naslov: Re: Oblak u bermudama :D Uto Sep 06, 2011 9:34 pm | |
| |
|
 | |
|