| Maj 2012 | | Pon | Uto | Sre | Čet | Pet | Sub | Ned |
|---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | Kalendar |
|
| Statistike | Imamo 107 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je nikolica
Naši korisnici su poslali ukupno 35292 članaka u 703 teme
|
| Poslanici naj aktivniji nedelje | |
| | | Autor | Poruka |
|---|
p@kosni Urednik

Broj poruka: 2805 Datum upisa: 18.05.2011 Lokacija: p@qiland
 | Naslov: Vicevi, razni :lol: Sub Jun 25, 2011 11:13 pm | |
| Arapskom šeiku je hitno trebala transfuzija krvi...a imao je vrlo retku krvnu grupu. Donator je pronađen - ali ispostavilo se da je jevrejin.z No šeik ipak pristane na transfuziju krvi. Polse operacije, iz zahvalnosti dao mu je veliku kuću i skup auto. Prođe neko vreme i šeiku ponovno treba transfuzija, pa su odmah pozvali istog donatora, koji je rado pristao da ponovo da krv. Posle operacije šeik mu pokloni kutiju kolača! Jevrejin iznenađen pita: - Ali ... prošli put sam dobio kuću i automobil?... a šeik mu kaže: - Tada u meni još nije tekla jevrejska krv ...  _________________ Drugs, Rock'n'roll & Mind Control  |
|  | | p@kosni Urednik

Broj poruka: 2805 Datum upisa: 18.05.2011 Lokacija: p@qiland
 | Naslov: Re: Vicevi, razni :lol: Sub Jun 25, 2011 11:21 pm | |
| Čovek izlazi mrtav pijan iz kafane, teturajući se stiže do parkinga, nekako pronalazi automobil i otključava ga. Tad mu prilazi policajac i pita ga: - Gospodine, ne mislite valjda da vozite u takvom stanju? - Pa...mmmoraću, vvidite ddda jeddva hoodam!  _________________ Drugs, Rock'n'roll & Mind Control  |
|  | | miškoni

Broj poruka: 1564 Datum upisa: 28.05.2011 Lokacija: srem
 | Naslov: Re: Vicevi, razni :lol: Ned Jul 17, 2011 8:38 pm | |
| Takmiče se Rus, Amer i Bosanac čija žena ima veću guzicu. Kaže Amer: • Moja žena stavi jabuku na stolicu, sedne i nema jabuke. Kaže Rus: • Nije to ništa, moja žena stavi lubenicu na stolicu, sedne i nema lubenice. A Bosanac će na to: • Nije to ništa, moja žena stavi šljivu na stolicu, sedne i nema stolice! |
|  | | miškoni

| Naslov: Re: Vicevi, razni :lol: Ned Jul 17, 2011 8:40 pm | |
| Razgovaraju dve tek rođene bebe:
Je li, bre, je li i tebe donela roda?
Ma, neee. Uđeš-izađeš i - gotovo! |
|  | | miškoni

| Naslov: Re: Vicevi, razni :lol: Ned Jul 17, 2011 8:41 pm | |
| 1. Zamisli prezivaš se Dobić i profeskrka ti kaže: - "Dobiću dete, smiri se" 2. Zamisli da se prezivaš Svršić. I odeš kod zubara i on ti kaže: - "Otvori usta Svršiću" 3. Zamisli prezivaš se Pušić a profesorica ti kaže: - "Ajde Pušiću ti" 4. Zamisli prezivaš se Prdić a prof. ti kaže: - "Otvori prozor Prdiću" 5. Zamisli prezivaš se Liznić i prof. kaže: - "Ajde Lizniću ti" |
|  | | oranzada Urednica

Broj poruka: 3911 Datum upisa: 17.05.2011
 | Naslov: Re: Vicevi, razni :lol: Pet Okt 14, 2011 8:56 pm | |
| Igraju Drakula I Frankenshtajn poker u lesheve. Drakula - E puko sam. Nemam vishe ni jednog. Frankenshtajn - Shto lazesh , pun ti je podrum lesheva. Drakula - Ma to su sve shecerashi, chuva ih keva za slatko .  _________________  |
|  | | Terpsihor@

Broj poruka: 5724 Datum upisa: 16.05.2011
 | Naslov: Re: Vicevi, razni :lol: Pon Okt 17, 2011 9:47 pm | |
|  Pita Tuđman đavola u paklu: -Mogu li da pozovem Zagreb da vidim kada će Hrvatska u Evropu? -Može-odgovori đavo Završi Tuđman razgovor, a đavo mu kaže: -Ovaj poziv košta milion dolara. -Nema problema -reče Tuđman i plati. Čuje to Sadam pa i on upita: -Mogu li i ja da pozovem Bagdad? -Može, ali za dva miliona dolara – kaže đavo. Slobodan Milošević zatim upita đavola: -A mogu li ja da pozovem Beograd? Zanima me da li će sačuvati Kosovo. -Može – reče đavo. Kada je završio razgovor Milošević upita: -Koliko treba da platim? -Ništa – odgovori đavo. -Kako ništa? Ova dvojica su platili milion i dva, a ja ništa. -Kad zoveš iz jednog pakla u drugi računa se kao lokalni poziv. |
|  | | promaja

Broj poruka: 167 Datum upisa: 01.03.2012 Lokacija: tu i tamo
 | Naslov: Re: Vicevi, razni :lol: Čet Mar 01, 2012 7:15 pm | |
| Ulazi covek u servis za mobilne telefone i rece: - Daj molim te, ugradi mi srpski jezik u telefon, zamalo ne ubih zenu i kuma !! - Kako ? - upita serviser. - Evo ovako je bilo: - Moja zena, frizerka, posalje mi poruku: - "Imam dva sisanja, i satiranje - zakasnicu kuci..!" - Nakon pola sata salje mi kum poruku: - "Jao kume, ala kuma dobro sisa ...!" |
|  | | promaja

Broj poruka: 167 Datum upisa: 01.03.2012 Lokacija: tu i tamo
 | Naslov: Re: Vicevi, razni :lol: Čet Mar 01, 2012 7:17 pm | |
| Došao novi general na dužnost u tvrđavu Legije stranaca u pustinji. Krenuo već prvi dan u obilazak tvrđave i dok je obilazio ugleda mazgu svezanu za stup. Upita on najbližeg stražara čemu služi ta mazga. - Gospodine generale, mazga je za zabavu vojnika! Znate kako je,dugo smo tu bez žena, pa... - Pa onda joj sredite malo to mjesto, napravite joj nadstrešnicu islično! - naredi general i ode dalje.
Nakon mjesec dana u pustinji ni general nije mogao više izdržati, pašto će - kud' će, odluči se i on malo zabaviti s mazgom. Naredi stražaru da je drži, a on obavi posao. Dok se oblačio, olakšani zadovoljan, upita stražara: - Reci mi junače, rade li obični vojnici to ovako kao mi generali? - Pa ima razlike, gospodine generale... Obični vojnici uglavnom zajašu mazgu i odjašu do obližnjeg naselja u kojem je javna kuća!
POUKA: I kad misliš da sve znaš, iako si šef, pitaj i traži pojašnjenje jertvoja logika ne mora biti uvijek ispravna! |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |