| | Taj romanticni Balasevic .... | |
|
| Autor | Poruka |
|---|
Lily Moderator

Zodijak:  Broj poruka: 4784 Datum upisa: 16.05.2011 Godina: 29 Lokacija: U pustinji,cekajuci kisu...
 | Naslov: Taj romanticni Balasevic .... Sub Jun 11, 2011 7:15 pm | |
| Na jastuku bdim na ponocnoj strazi kao stari posustali ratnik kom' svaki put od riznice neba jedva zapadne mesecev zlatnik pod oklopom drhti kosuta plaha vecno gonjena tamnim obrisima straha koja strepi i od mirnih obronaka sna....  _________________ Silence tells more...
|
|
 | |
Terpsihor@

Broj poruka: 5724 Datum upisa: 16.05.2011
 | Naslov: Re: Taj romanticni Balasevic .... Uto Jun 14, 2011 7:56 pm | |
| Upucujem joj pogled kao dodir na tren, hej, al' tren je jako dug Znam, prob'o sam sve i sad sam konacno njen, ona zatvara krug Ona je drukcija, s njom nema smekanja i mnogo bolje nosi moj stil To nije putnica za listu cekanja, cim se spakuje Startuje vec
Hajde, povedi me, crni labude Ja sam slutio da ces doci Daj poljubi me i pogubi me Sad sam spreman, sad mogu poci |
|
 | |
Terpsihor@

| Naslov: Re: Taj romanticni Balasevic .... Uto Jun 14, 2011 7:59 pm | |
| Odlazi cirkus iz našeg malog grada Širokim drumom što izlazi na most. Odlazi cirkus i ja se pitam sada: ko je domaćin a ko je bio gost? Nestaje cirkus u širokoj ravnici. U kišnoj noći za njim se srebri trag. Odlazi fakir i artisti na žici i tužni pajac što bio mi je drag. Dal' je sve bilo samo fol? Dal' je sve samo jeftin trik? Il' sve te maske kriju bol i neki sasvim drugi lik?...  |
|
 | |
beatle

Broj poruka: 571 Datum upisa: 30.05.2011
 | Naslov: Re: Taj romanticni Balasevic .... Uto Jun 14, 2011 8:00 pm | |
| |
|
 | |
Terpsihor@

| Naslov: Re: Taj romanticni Balasevic .... Uto Jun 14, 2011 8:02 pm | |
| Život je more, pučina crna, po kojoj tonu mnogi što brode. Nije mi srce plašljiva srna. Ja se ne bojim velike vode. Lome me vali, nose me struje. Oseka sreće, a tuge plima. Šiba me nebo bičem oluje, al' još se ne dam i još me ima. U jutra rana plaše me senke minulih dana. Sećanja mutna kao u laži, kao u snu... Ipak se borim, ipak se nadam, sve manje letim, sve više padam, i sve su jače ruke sto me vuku dnu... Možda će žena svilenog bedra, koja me zove i pruža ruke, uliti vetar u moja jedra, do nove žene do nove luke. Život je more...  |
|
 | |
Terpsihor@

| Naslov: Re: Taj romanticni Balasevic .... Uto Jun 14, 2011 8:03 pm | |
| |
|
 | |
Terpsihor@

| Naslov: Re: Taj romanticni Balasevic .... Uto Jun 14, 2011 8:08 pm | |
| Zivot nije uvek Bog zna sta Al' za svaki slucaj uvek uzmem sta mi da Frtalj leba, metar neba i pun sesir sna Al' Đavo gleda da njemu bude fino Pa kadkad sav taj dzumbus potopi u vino Dajte mi vina, vino nek se toci Dok traju dani, a narocito noci Jer tu je tuga, ta moja verna druga A kad je tuga ondak treba da se cuga  |
|
 | |
beatle

| Naslov: Re: Taj romanticni Balasevic .... Uto Jun 14, 2011 8:13 pm | |
| Gorda naspram podsmeha i spletki poslednjih. Usamljeni galeb iznad mora osrednjih. Reci bi sve pokvarile, samo se cutke pokraj mene stisla. Sami, svoji, izbeglice iz besmisla.
O, da mi je da se jos jednom zaljubim. Opet bih gledao niz kej kao niz prugu. I opet bih znao da se u oblak zadubim i cekao bih samo nju, nijednu drugu.
Poslednji izmenio beatle dana Pon Jun 20, 2011 11:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
beatle

| Naslov: Re: Taj romanticni Balasevic .... Čet Jun 23, 2011 10:32 am | |
| U tajnoj sam misiji moj dom je tek maleni svitac na nebeskoj pučini a ja sam na ovoj planeti da sretnom te učinim, spavaj samo ne znaju oni šta mi znamo ...
|
|
 | |
mysteri

Broj poruka: 156 Datum upisa: 20.06.2011
 | Naslov: Re: Taj romanticni Balasevic .... Čet Sep 08, 2011 4:34 pm | |
| Devojka sa čardaš nogama Nosila je jelek svileni kao u pesmi narodnoj i krstic, znak na lancicu da nekog ceka navodno O, to su bili svatovi sve kiceni i zlaceni a mi smo bolje svirali neg' sto smo bili placeni al' dobro, sad Nosio sam sal od kasmira i prsluk protkan tajnama bas od takvih su je cuvale tetke sa 'ladnim trajnama K'o srna me je gledala zalosnom pesmom sludjena cije si, pile pirgavo sto nisi meni sudjena, e da Ref. Hej pusti kose pune polena hajde bas u inat babarogama hopa digni suknju iznad kolena znam da krijes cardas u tim lepim nogama Rekoh joj bezi, mani se i trazi bolje partije premala je moja tambura da te od kise sakrije Rekoh joj ja sam samo tu da vreme brze proleti ja nosim cizme skitaljke mene je tesko voleti, badava Ref. Hej, doleti mala senice tu, na moje zlatne civije vatra sara tvoje zenice razbij nesto i zaigraj ludo, divije |
|
 | |
| | Taj romanticni Balasevic .... | |
|