| Maj 2012 | | Pon | Uto | Sre | Čet | Pet | Sub | Ned |
|---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | Kalendar |
|
| Statistike | Imamo 107 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je nikolica
Naši korisnici su poslali ukupno 35292 članaka u 703 teme
|
| Poslanici naj aktivniji nedelje | |
| | | Autor | Poruka |
|---|
Lily Moderator

Zodijak:  Broj poruka: 4784 Datum upisa: 16.05.2011 Godina: 29 Lokacija: U pustinji,cekajuci kisu...
 | Naslov: Omiljeni textovi pesma Sub Jun 11, 2011 6:51 pm | |
| Znate'l pricu o Vasi Ladackom? I ja sam je tek onomad cuo Jednom devet dana nije Izlazio iz birtije Kazu da je bio cudna sorta.
Otac mo je bio sitni paor. Hranio je sedam gladnih usti Mati mu je bila plava Sitna, nezna, jekricava Umrla je s trideset i nesto
Imali su par jutara zemlje, Malu kucu na kraju sokaka, Na astalu navek hleba Taman tolko kolko treba Al je Vasa hteo mnogo vise
Zeleo je konje vrane Po livadi razigrane Sat sa zlatnim lancem i salase. Zeleo je njive plodne Vinograde blagorodne U karuce pregnute cilase. Ali nije mogo da ih ima.
Voleo je lepu, al sirotu. Uzo bi je samo da je znao Voles jednom u zivotu Sad bogatu il sirotu To ne bira pamet nego srce.
Sve se nado da ce ljubav proci Zanavek je otiso iz sela. Nikad nije piso nikom Venco se sa mirazdjikom Jedinicom cerkom nekog gazde.
Dobio je konje vrane Po livadi razigrane Sat sa zlatnim lance i salase. Dobio je njive plodne Vinograde blagorodne U karuce pregnute cilase. Sve je imo, nista imo nije.
Propio se, nije proslo mnogo Dusu svoju djavolu je prodo Znali su ga svi birtasi Trazio je spas u casi Ali nije mogo da ga nadje.
Mlad je kazu bio i kad je umro. Sred birtije od srcane kapi Klonula mu samo glava Ko da drema, ko da spava I jos pamte sto je zadnje reko.
Dzaba bilo konja vranih Po livadi razigranih Dzaba bilo karuca i salasa. Dzaba bilo njiva plodnih Vinograda blagorodnih U karuce pregnutih cilasa
Kad ja nisam s onom koju volem...."
_________________ Silence tells more...
|
|  | | Lily Moderator

Zodijak:  Broj poruka: 4784 Datum upisa: 16.05.2011 Godina: 29 Lokacija: U pustinji,cekajuci kisu...
 | Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Sub Jun 11, 2011 6:56 pm | |
| Jos sam bio sasvim mlad neke barske ptice sam lovio tad, kad je dosla da se kupa lepa protina kci Nije znala gde sam ja da je gledam krisom kroz trsku i sas, a preko reke noc je pala kao plast Mesec tinja nad vrbakom srebri nebo zvezda roj a kapi vode kao biseri koji blistaju svud po njoj O, srce ludo, ludi sni vec se moji drugovi momcili svi, a ja sam hteo samo jedno, lepu protinu kci Cudnom pesmom zvoni drum te su zime svatovi dosli po nju, iz daleka neki svet za mene tudj bas sam prosao sokakom, padao je prvi sneg I jos ponekad zazvone praporci, sto je odnose ko zna gde Da se zenim imam kad, ja sam eto ostao momak do sad Nikad vise nisam sreo lepu protinu kci jedan zivot miran, tih Nekad bacim kartu il' napisem stih, stvari teku, ja se drzim izvan njih I ljubim dobre, ljubim lake, neke prave, a neke ne i sve su vile, sve su kraljice, i sve su nevazne naspram nje...  _________________ Silence tells more...
|
|  | | Lily Moderator

| Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Sub Jun 11, 2011 6:59 pm | |
| Ne volim januar Ne volim januar ni bele zimske vragove. U svakom snegu vidim iste tragove, tragove malih stopa, broj trideset i ko zna, kako polako odlaze. Više ne prolazim ulicom Dositejevom i nemam pojma kad neko pita gde je to. Tih dvesta šest koraka dužinom tog sokaka nikad ja nisam brojao. Nisam te nikad čuvao, nisam te nikada mazio, pazio. Tvoju sam ljubav gazio, svemu smišljao broj. Nisam te nikad štedeo i nisam umeo stati ni ostati. Šta će od mene postati, mali anđele moj? Ne gledam filmove iz ranih sedamdesetih, dosta je suza i rastanaka nesretnih. Ko takve stvari snima? Baš čudnog sveta ima, tako se lako rasplaču. Nisam te nikad čuvao, nisam te nikada mazio, pazio. Tvoju sam ljubav gazio, svemu smišljao broj. Nisam te nikad štedeo i nisam umeo stati ni ostati. Šta će od mene postati, mali anđele moj?  _________________ Silence tells more...
|
|  | | Lily Moderator

| Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Sub Jun 11, 2011 7:04 pm | |
|  Noshen dahom sna doleteo je crni golub na moj dlan. Zashto, k'o da zna, al' to sam jutro dochekao umoran. K'o da sam i ja leteo s njim, krilima te kim, olovnim, i video svet sakriven iza zlatnih oblaka. Ako umrem mlad, posadi mi na grobu samo ruzmarin. Ne dozvoli tad da naprave od toga tuzhni trechi chin. Nek' mi ne drzhe govore, nek' drugom pletu lovore, ako umrem mlad, zaustavljen u koraku i snu. O, zagrli me sad, jako, najbolje shto zna i nemoj crnoj ptici da me dash. O ne, ne brini, prochi che za tren, ja sam samo malo lud i zaljubljen. U mojim venama davni sever samuje i ja ponekad ne znam shta mu je, Shto luduje, od sreche tugu tka moja prosta dusha slovenska. Uplashi me sjaj, milion sveca kad se nebom popali. Gde je tome kraj? Za kog su tako dubok zdenac kopali? Zashto se sve to deshava, da chovek ishta reshava il' smo samo tu zbog ravnote e medju zvezdama? O, zagrli me sad, jako, najbolje to znash i nemoj crnoj ptici da me dash. Ma ne, ne brini, prochi che za tren, ja sam samo malo lud i zaljubljen. U mojim venama davni sever samuje i ja ponekad ne znam shta mu je, Shto luduje, od sreche tugu tka moja prosta dusha slovenska. _________________ Silence tells more...
|
|  | | Lily Moderator

| Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Sub Jun 11, 2011 7:07 pm | |
|  Na jastuku bdim na ponocnoj strazi kao stari posustali ratnik kom' svaki put od riznice neba jedva zapadne mesecev zlatnik pod oklopom drhti kosuta plaha vecno gonjena tamnim obrisima straha koja strepi i od mirnih obronaka sna Nedostaje mi nasa ljubav, mila bez nje se zivot kruni uzalud nedostajes mi ti, kakva si bila nedostajem i ja, onako lud ja znam da vreme ne voli heroje i da je svaki hram ukaljalo al' meni, eto, nista sem nas dvoje nije valjalo Kad potrazim put u srediste sebe staze bivaju tesnje i tesnje i skrijem se u zaklon tvog uha kao mindjusa od duple tresnje al' uspevam da jos jednom odolim da prosapucem da te nocas ruski volim sta su reci, kremen sto se izlize kad tad Nedostaje mi nasa ljubav, mila a bez nje ovaj kurjak menja cud nedostajes mi ti, kakva si bila nedostajem i ja, onako lud ja znam da vreme svemu menja boje i da je silan sjaj pomracilo al' meni, eto, nista sem nas dvoje nije znacilo Ponekad jos u moj filcani sesir spustis osmeh k'o carobni cekin i tad sam svoj jer ma kako me zvali ja sam samo tvoj licni Harlekin ponekad jos suza razmaze tintu i k'o domina padne zid u lavirintu tako prosto, ponekad jos stignemo do nas Nedostaje mi nasa ljubav, mila bez nje uz moje vene puze stud nedostajes mi ti, kakva si bila nedostajem i ja, onako lud ja znam da vreme uvek uzme svoje i ne znam sto bi nas postedelo al' meni, eto, nista sem nas dvoje nije vredelo _________________ Silence tells more...
|
|  | | Lily Moderator

| Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Sub Jun 11, 2011 7:31 pm | |
|
Nejasno jutro,izbrisan je san možda Denis dodje, možda bude šaren dan. Lutke u uglu,kažu "dobar dan", nema ga još uvek ,sve je dosadno i znam.
Uuu,a-ha,misli su mi stale,danas teško sec'am se. Uuu,a-ha,želim da sanjam iste žute stripove.
Uzalud price,odavno ih znam, sklapam oci zauvek,ponekad progledam.
Ipak zvono,poznat pogled više nije kao pre, uzdišem još jednom,žurim kiša pocinje.
U,bežim,ostavljam,okrec'em se zadnji put i ne zaboravljam.
U,bežim,ostavljam,odlazim daleko, ne zaboravljam.
|
|  | | Jelenko

Broj poruka: 1320 Datum upisa: 27.05.2011
 | Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Sub Jun 11, 2011 7:43 pm | |
|
Ostao je bele zore trag odlazis, a tako si mi drag mirim se sa tim, s' tobom gubim sve jos me bole zadnje reci te
Ref. Zagrli me ti i oprosti mi stegni srce, nemoj plakati
Jedno drugom smo bili sve prva ljubav, sreca i prolece sada proslo je, proslo sve
Jedno drugom smo bili sve prva ljubav, sreca i prolece sada proslo je, shvati molim te
U tvom srcu umrlo je sve nema vise mesta za mene ljubavi ce, znam, biti i bez nas nisi tu al' jos ti cujem glas
Ref.
Umorna i budna cekam dan k'o da s' tobom ode i moj san tuzne pesme stih sad mi znaci sve i kroz pesmu cujem reci te
|
|  | | Lily Moderator

| Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Sub Jun 11, 2011 7:55 pm | |
|  Seti si moga imena,pamti ga dok si sa drugima, sacuvaj osecja ohola, jer ja sam u paklenoj povorci crnih djavola. Seti se mojih ociju,dva oblaka iz kojih kis¡a ne pada, seti se,jer njih si volela, jer ja sam u paklenoj povorci crnih djavola. Jel cujes glas koji te prati u svim nocima, koji te proganja u snovima, da li osecas¡ jezu i strah?Znam da plasis se mog dolaska... Samo da znas i ti ces brzo napustiti svet, jer ovaj zivot ne zasluzujes moj pakao te ocekuje,a ted cu ti vratiti sve.. Jos uvek zelim te... _________________ Silence tells more...
|
|  | | Lily Moderator

| Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Sub Jun 11, 2011 8:10 pm | |
| Zao mi je, ruzo moja sto te nisam sreo prije sto sam drugoj cvijece brao tebe lijepu nisam znao Ti sad imas divnog muza on ti mir i sigurnost pruza ali nocu ta budala pored tebe samo spava Ruzo moja, ruzice moja ruzo moja, zelja sam tvoja, ruzice moja Zao mi je, sto nemam srece da te ukradem bar jedno vece da mi soba na tebe mirise da te imam, da kraj tebe disem Tebe je ruzo ubrao drugi tebe su zlatom zlatili ljudi meni te krili od mene te sakrili  _________________ Silence tells more...
|
|  | | Lily Moderator

| Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Sub Jun 11, 2011 8:17 pm | |
| Lepo ti stoji ruzmarin I beli konji bozicni, luce moje i tebe mi odvode... Drugi su tebe birali, nisu te nista pitali, duso moja, zato nemoj plakati... Kad krenu mali svatovi (jer smo mi, jer smo mi) tako mnogo zeleli, (znaju to ljiljani) uvek samo gledali (nikada, nikada) nismo se poljubili... Lepo ti stoje cigani i magla na pendzeri, pile moje, da ti suzu ne vidim Drugi su tebe birali, nisu te nista pitali, duso moja, zato nemoj plakati... Kad krenu mali svatovi (jer smo mi, jer smo mi) tako mnogo zeleli, (znaju to ljiljani) uvek samo gledali (nikada, nikada) nismo se poljubili...  _________________ Silence tells more...
|
|  | | Lily Moderator

| Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Sub Jun 11, 2011 8:44 pm | |
| Look into my eyes - you will see What you mean to me Search your heart - search your soul And when you find me there you'll search no more
Don't tell me it's not worth tryin' for You can't tell me it's not worth dyin' for You know it's true Everything I do - I do it for you
Look into my heart - you will find There's nothin' there to hide Take me as I am - take my life I would give it all - I would sacrifice
Don't tell me it's not worth fightin' for I can't help it - there's nothin' I want more Ya know it's true Everything I do - I do it for you
There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way
Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for I can't help it - there's nothin' I want more I would fight for you - I'd lie for you Walk the wire for you - ya I'd die for you Ya know it's true Everything I do - I do it for you
|
|  | | Lily Moderator

| Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Pon Jun 20, 2011 7:14 pm | |
| So close, no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are and nothing else matters
Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say and nothing else matters
Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view and nothing else matters
never cared for what they do never cared for what they know but I know
So close, no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are and nothing else matters
never cared for what they do never cared for what they know but I know
Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say
Trust I seek and I find in you Every day for us, something new Open mind for a different view and nothing else matters
never cared for what they say never cared for games they play never cared for what they do never cared for what they know and I know
So close, no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No, nothing else matters _________________ Silence tells more...
|
|  | | Jelenko

Broj poruka: 1320 Datum upisa: 27.05.2011
 | Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Čet Jul 07, 2011 5:30 pm | |
| When I die, fuck it I wanna go to hell Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell It don't make sense, goin' to heaven wit the goodie-goodies Dressed in white, I like black Tims and black hoodies God will probably have me on some real strict shit No sleepin' all day, no gettin my dick licked Hangin' with the goodie-goodies loungin' in paradise Fuck that shit, I wanna tote guns and shoot dice All my life I been considered as the worst Lyin' to my mother, even stealin' out her purse Crime after crime, from drugs to extortion I know my mother wished she got a fuckin' abortion She don't even love me like she did when I was younger Suckin' on her chest just to stop my fuckin' hunger I wonder if I died, would tears come to her eyes? Forgive me for my disrespect, forgive me for my lies My babies' mothers 8 months, her little sister's 2 Who's to blame for both of them (naw nigga, not you) I swear to God I just want to slit my wrists and end this bullshit Throw the Magnum to my head, threaten to pull shit And squeeze, until the bed's, completely red I'm glad I'm dead, a worthless fuckin' buddah head The stress is buildin' up, I can't, I can't believe suicide's on my fuckin' mind I want to leave, I swear to God I feel like death is fuckin' callin' me Naw you wouldn't understand (nigga, talk to me please) You see its kinda like the crack did to Pookie, in New Jack Except when I cross over, there ain't no comin' back Should I die on the train track, like Remo in Beatstreet People at the funeral frontin' like they miss me My baby momma kissed me but she glad I'm gone She knew me and her sista had somethin' goin' on I reach my peak, I can't speak, call my nigga Chic, tell him that my will is weak. I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin', matter of fact, I'm sick of talkin'. [BANG] |
|  | | Lily Moderator

| Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Čet Okt 13, 2011 5:40 pm | |
| Njenog brata znao sam tako, iz cuvenja nisam puno mario za te Dodjose vukla se ko kornjaca jedna jesen lenja spori dani davno prodjose pretio je da ce on na put da mi stane i da mu se sestre okanem
A mi smo samo setali i pomalo kisli dobro sam se nagled'o njenih koraka druge su mi devojke pobegle iz misli prhnule ko jato cvoraka tih je dana zvonilo u cast Malog Princa i odvaznog Bilbo Baginsa
Na svim mojim crkvama satovi su stali kazaljke se srecom bas tada sklopise sto hiljada reci znam, al' jedna mi fali da nju kako treba opisem i sram ga bilo, gospodo, ko pomisli lose al' ni nalik na druge Dodjose
Otad bas ne uzimam svaku sto se pruza srce se odupire, pa se privikne al' zumbuli su zumbuli, a ruza je ruza pa da na kraj sveta iznikne ma da se redom postroje odavde do coska ni jedna ko moja Dodjoska ta, idi, ni jedna ko moja Dodjoska
|
|  | | L&L

Broj poruka: 1171 Datum upisa: 12.08.2011 Lokacija: RS
 | Naslov: Re: Omiljeni textovi pesma Čet Nov 24, 2011 11:13 am | |
|
Gledaš u mene očima hladnog sjevera osjećam mraz u grudima jer sam te izgubila
Znam, umire ljubav tišina sve mi govori u pobjedi i porazu ti samo si u prolazu
Vidjela sam grad bez ljudi pobjednika kako gubi anđele na stupu srama djecu koja plaču sama
Vidjela sam snijeg u maju đavla u bijelom raju ali ne i muško koje zna trajati u dvoje takvi valjda više ne postoje
Komad po komad moje srce kruni se a ja sam tu da čekam te i da za slamku držim se...
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |