|
| Autor | Poruka |
|---|
MaybeMe Urednica

Broj poruka: 3582 Datum upisa: 23.05.2011 Lokacija: My world
 | Naslov: Smešne reči pesama :D Uto Jun 07, 2011 7:06 pm | |
| Popi' jednu, hajde hajde, kad si trezan nema vajde, ma bolji si kada pijes, kada pijes sve i sijes... |
|
 | |
Jelenko

Broj poruka: 1320 Datum upisa: 27.05.2011
 | Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 12:42 pm | |
| Čujem da ti bivši momak ne da mira Čujem da te prati gnjavi i sikira Neka tvoja duša i srce budu spokojni On je danas, mila, pokojni Uuuubiću ga, veruj mi draga Pa nek robijam Okovan u lancu Zamjerio se Bosancu A kad sam otišo da ga ubijem On je molio da se smilujem Kleći, plače, ko pas cvili: Oprosti mi brate mili! Može jaro! Kupi flašu pića Kupi bombonjeru i buket cvjeća I odnesi mojoj dragoj Izvini joj se kanto smeća  |
|
 | |
Jelenko

| Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 12:44 pm | |
| Hoces da volis, ne znas da ljubis nemoj Mile vreme da gubis Davorike dajke, davorike dajke davorike daj, daj, daj, daj, daj samo malo daj Guram, guram pa nece da udje moja noga u cipele tudje haj, mora uci, makar plakajuci  |
|
 | |
Lily Moderator

Zodijak:  Broj poruka: 4784 Datum upisa: 16.05.2011 Godina: 29 Lokacija: U pustinji,cekajuci kisu...
 | Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 12:52 pm | |
| "Na mom siru i kajmaku Kupac spazi dlaku Pa mi kaže to mu smeta, Ima cudnog sveta Rdavome kupcu i dlake smetaju, ne podnosim one što zanovetaju. Kome smeta jedna dlaka, neka beži od kajmaka Moja kosa svetlo plava, a bela mi krava Otkud kupac crnu dlaku nadje u kajmaku" _________________ Silence tells more...
|
|
 | |
Lily Moderator

Zodijak:  Broj poruka: 4784 Datum upisa: 16.05.2011 Godina: 29 Lokacija: U pustinji,cekajuci kisu...
 | Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 12:55 pm | |
| Ako imas petlju, ako imas herca pokloni mi bundu od nerca ako imas petlju, ako imas cuku dijamantski prsten stavi mi na ruku Pokazi mi imas li smeka da vidimo kakva si zverka pokazi sada koliko vredis zar na meni da se stedis _________________ Silence tells more...
|
|
 | |
Lily Moderator

| Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 12:57 pm | |
| Sunce sija k'o tepsija, u srcu mi depresija, a na stolu casa mleka, ona mene ne ceka!" "Duni, vetre, malo preko jetre, oteraj moga bola to mi je od alkohola..." "Kosulja cista, dvaput ista, i cipele, Boze, od tigrove koze!" _________________ Silence tells more...
|
|
 | |
Jelenko

| Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 1:31 pm | |
| hahaha prejake  |
|
 | |
Lily Moderator

| Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 1:51 pm | |
| Ma ludilo  _________________ Silence tells more...
|
|
 | |
Jelenko

| Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 2:11 pm | |
| Bolje da sam 'ladna govna jeo nego sto sam tebe Rajka sreo svo ti mleko pokipi po ploci u sta gledas, jebem te u oci
Moja Rajka corava i gluva nasta lici da te Bog sacuva nisam pijan da se zenim trebo trezan vidim kako sa najebo
Bolje da sam na tvrd kurac seo nego sto sam s' tobom 'leba jeo bolesna si, kazes da se vadis sto po kuci bas nista ne radis
Bolje da sam svoj bubreg prodao nego sto sam s' tobom izdrzao tuci cu te dok te ne oderem i na grob ti se slatko poserem
|
|
 | |
MaybeMe Urednica

Broj poruka: 3582 Datum upisa: 23.05.2011 Lokacija: My world
 | Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 2:12 pm | |
| Sve su moje poljuljane kosti drvosjeca bio u mladosti danju zago i balvane slag'o sunce zadje, ja odo kod Sladje Ref. 2x Malo Sladja, malo Zorka malo trupci i motorka popije se vise koja eto, dje je snaga moja Sad se cude sto sam oronio u svemu sam tada pregonio po dvije zene ljubile su mene pustim Zorku, uhvatim motorku Ref. 2x Curo Sladjo, pojeli te vuci casica mi sad igra u ruci ostario, sve ode do vraga srce hoce, al' izdade snaga |
|
 | |
Lily Moderator

| Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 2:17 pm | |
| ahahahhahahhaa  _________________ Silence tells more...
|
|
 | |
Jelenko

| Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 2:21 pm | |
| Izvukla si ciglu iz temelja ljubavi nase rusis nasu ljubav samo deca ostase Armaturu cupas iz temelja srece niko tako, draga voleti te nece Beton i malter na srcu ti pise stubovi nosaci od tuge se iskrivise Vaser vaga kaze da sa mnom teras segu dabog da dobila pesak u bubregu  |
|
 | |
Jelenko

| Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 2:25 pm | |
| Petak je uvek najlepsi dan jer posle skole si slobodan moze da radi ko sta hoce mozes da probas zabranjeno voce mozes da probas i dozvoljeno voce ako se moze zbog ove skupoce razmislja drustvo gde da ide jer danas niko nema brige traze devojcice dobro zezanje kazu decaci cemu stezanje zovu i mene na provod divan al nije Oskar vise naivan necu da idem kod glavatog Ace tamo se igraju kamene face necu da idem ni kod glupog Ratka opet da budem punjena patka idem na selo kod moje bake da posetim svoje stare ortake lepo mirisu sena bale evo Oskara vrata stale
Konj kaze (prr prr) Konj kaze (prr prr) Krava kaze (muuuuu) Krava kaze (muuuuu) Ovca kaze (beeeee) Ovca kaze (beeeee) Mala ovca (eeeee) Mala ovca (eeeee) Koza kaze (eeeeee) Koza kaze (eeeeee) Jare kaze (beeee,eee) Jare kaze (beeee,eee) Koka kaze (h,hhh) Koka kaze (h,hhh) Konj kaze (iiiiiij) Ne to, ono prvo (prr prr) Svinja kaze (grok grok) Svinja kaze (grok grok) Mala svinja (kviik) Zaklase je... Svuda leti perje Svuda leti perje ... perje ... perje
Konj daje meso Krava daje meso Ovca daje meso Mala ovca meso Koza daje meso Jare daje meso Koka daje meso Konj je dao meso Svinja daje meso Mala svinja meso To mi je omiljeno meso Ja volim meso Svi vole meso Meso, meso, meso Zato moji ortaci iz stale nisu ko ovi iz skole budale Oni se vole, oni se daju da bi uziv'o u zalogaju
|
|
 | |
Jelenko

| Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 2:33 pm | |
| ovo je nesto najjace sto sam cuo  Otiš'o sam juče u bioskop ja Igrao je Brus Li moja simpatija, Odmah na početku počelo tepanje Do tad mirna publika poče s'navijanje. Jedan glumac Li je ne znam da li vara Brus Li samo bije a ič se ne zamara, Pljušte na sve strane karate udarci Brus Li sve ubija k'o da su komarci. Udri Brus Li, ritaj Brus Li, polomi gi svi Ne daj niko da preživi od ovi ološi. Brus Li ne prestaje sevaju karate 'Oće sve da ubije niko živ da nije, Plaču gledaoci suze padaju Žal gi za oni ljudi što gi Bruce Lee ubi. Dosta Bruce Lee, brate mili, imaj dušu ti Ostavi nam bar jednoga za sledeći film... |
|
 | |
Jelenko

| Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 2:37 pm | |
| Kakvu zenu imam bolje da je nemam a kakva je lepa to mi sada smeta Jao, sta mi radi, jao sta mi radi pa mi dusu vadi, pa mi dusu vadi oci zelene i njen vitki stas i napravice veliki belaj Jao, sta mi radi, jao sta mi radi pa mi dusu vadi, pa mi dusu vadi Udata je bila ja to nisam znao a za njome place jedno dete malo Jao, sta mi radi, jao sta mi radi pa mi dusu vadi, pa mi dusu vadi Ali jednog dana, eto ti belaja na ulici stalo jedno dete malo pa je majku zvalo, pa je majku zvalo Jao, sta mi radi, jao sta mi radi pa mi dusu vadi, pa mi dusu vadi  |
|
 | |
Jelenko

| Naslov: Re: Smešne reči pesama :D Ned Jun 12, 2011 2:39 pm | |
| Gospoda Ekrem  Oj, kafano, hoj, kafano grom u tebe puk'o jedva sam se ziv iz teb' izvuk'o Ja sam mladji covjek ne mislim na vrijeme hocu da izadjem s' drustvom da se nadjem da pijemo, da se veselimo i do zore s' provodimo Sitna djeca krupna zena a ja treca smjena zato mene vise u kafani nema
Sad kad sam prestao u kafane ici jedva ceka zena, kad cu kuci stici svako kolo da igramo nase pjesme da pjevamo i do zore uzivamo prejako  |
|
 | |
|